Το soundtrack του «Black Panther» κυκλοφορεί με τραγούδια από Kendrick Lamar, The Weeknd, SZA κ.ά.

Τα άλμπουμ με τα τραγούδια του πολυαναμενόμενου «Black Panther» είναι γεγονός, με την επιμέλεια του Kendrick Lamar.

Ο διεθνώς βραβευμένος και κάτοχος βραβείων Grammy, παγκόσμιος superstar Kendrick Lamar και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Top Dawg Entertainment, ο Anthony «Top Dawg» Tiffith, κυκλοφορούν το soundtrack album της κινηματογραφικής ταινίας «Black Panther» μέσω των TDE / Aftermath και Interscope Records / Universal Music.

Ο Lamar και ο Tiffith συνεργάζονται για πρώτη φορά ώστε να δημιουργήσουν ένα έργο με μουσική εμπνευσμένη από τη νέα ταινία των Marvel Studios, το πολυαναμενόμενο «Black Panther».

Εκτός από τις συμμετοχές καλλιτεχνών όπως οι ScHoolboy Q, Travis Scott, Swae Lee, Khalid και άλλοι, το «Black Panther The Album (Music From and Inspired By)» περιλαμβάνει τα singles «Pray For Me» με τον The Weeknd και τον Kendrick Lamar και «King's Dead» με τους Jay Rock, Future, Lamar και James Blake.

Επίσης περιέχει το κεντρικό τραγούδι του soundtrack, το «All The Stars» με τον Kendrick Lamar και τη SZA, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 68 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι, σε σκηνοθεσία του Dave Meyers και των the little homies, είναι μία χρωματική ωδή στην πλούσια και γεμάτη ζωντάνια, πλασματική χώρα των Wakanda που αναφέρεται στο φιλμ.

Chadwick Boseman - Black Panther - Hit Channel

Ο Kendrick Lamar θεωρείται ως ένας από τους πιο σημαντικούς, αναγνωρισμένους και δημιουργικά εφευρετικούς καλλιτέχνες στον κόσμο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ τον καθιερώνει μαζί με τον Tiffith ως μεγάλη δύναμη και στον κινηματογράφο, πέρα από τη μουσική.

Αυτή η σύμπραξη αντιπροσωπεύει την παρθενική φορά στην ιστορία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel όπου τα Marvel Studios επιλέγουν πολλαπλά πρωτότυπα τραγούδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για μία ταινία τους.

Το «Black Panther The Album» κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τη Minos EMI / Universal.

ΠΗΓΗ: hit-channel.com

NOW PLAYING

button last20

Ψήφισε το επόμενο DeeJay Powerplay!